0 0,00 lei
  • Cos gol

Cumparare online

Pentru a putea plasa o comanda aveti urmatoarele optiuni:

A. Adaugati produsele dorite la “Cosul de cumparaturi” apasand butonul “Adauga in cos”

B. Va creati propriul cont la butonul “Contul meu” si completati datele valide si corecte.
Veti primi prin e-mail un link de activare a contului, la adresa de email inregistrata. Dupa activare intrati in “Contul meu” cu numele de utilizator si parola. Pe adresa de e-mail furnizata veti primi notificari despre comenzi. Aveti posibilitatea sa alegeti produsul sau produsele preferate si sa le adaugati in “Cosul de cumparaturi”. Dupa ce sunteti sigur ca ati adaugat produsele pe care le-ati dorit trebuie sa apasati pe butonul de “Finalizare comanda”. Dupa ce ati apasat acest Buton se vor incarca automat datele dumneavoastra personale precum si adresele de livrare memorate de contul dumneavoastra. Alegeti modalitatea de plata cea mai convenabila iar Comanda procesata va fi trimisa automat si pe adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat . In calitate de”Client inregistrat” constituie avantaj faptul ca datele dumneavoastra personale precum si informatiile legate de livrare se incarca automat in momentul finalizarii comenzii.

In cazul in care nu sunteti user inregistrat sau nu sunteti logat in contul dvs, va trebui sa completati datele in campurile destinate acestora si abia apoi sa apasati butonul Trimite.

  1. Cos de cumparaturi

Pentru a adauga un produs in “Cosul de cumparaturi” alegeti produsul dorit si numarul de bucati. La produsul dorit apasati butonul “Adauga in cos”. Pentru a continua cumparaturile apasati butonul “Continua cumparaturile”, apoi dati click pe “Cosul meu” si finalizati comanda alegand modalitatea de plata. Costul final va include pretul produsului la care se adauga costul livrarii. Toate preturile sunt cu TVA inclus.
Dupa ce ati trimis comanda, inainte de a fi prelucrata, veti primi un e-mail care confirma inregistrarea comenzii dumneavaostra. Comanda lansata si produsul cumparat reprezinta acceptul cumparatorului fata de toate conditiile si termenii de utilizare ai site-ului.

  1. Program consultant si preluare comenzi telefonice sau e-mail

Pentru comenzi online se poate aplica la orice ora. Daca doriti sa fiti asistat la achizitie de consultantul nostru programul de preluare comenzi este de luni pana vineri, intre orele 09-17. In zilele de sambata, duminica si in zilele de sarbatori legale se lanseaza doar comenzi online.
Pentru orice alte intrebari va stam la dispozitie prin formularul de Contact.
Livrarea comenzilor se face prin cel mai potrivit serviciu de livrare, in functie de adresa dvs, de cantitatea comenzii si de data de livrare. Apelam la serviciile de curierat rapid ale firmelor private, dar si ale Postei Romane, Prioripost.

 

Telefon de contact: 021 351.03.72

Email: marketing@can2000.ro

  1. Protecţia datelor personale.

Conform cerințelor Legii nr.677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, cod de identificare din registrul pentru protecția datelor personale: 18015, CAN 2000 are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopuri de “reclama marketing si publicitate”, “statistica”, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră sau ale unei alte persoane, utilizând orice modalitate de comunicare cu firma noastră.
Datele personale sunt culese numai pentru nevoile firmei CAN 2000 și prelucrate în scopul realizării activității comerciale a firmei rezultate din statut, a promoțiilor și reclamei, cu respectarea imperativului de ocrotire a datelor impus de legislație prin Legea nr.677/2001. Furnizând datele cu caracter personal, sunteti de acord cu prelucrarea lor de către firma CAN 2000 și partenerilor săi, precum și cu primirea de comunicări comerciale din partea acestora. Fiecare client are dreptul de a vizualiza datele sale personale, de a le modifica, de a cere încetarea prelucrării lor de către firmă sau de a se împotrivi folosirii lor

Curierat

(…)

Politica de retur si confidentialitate

Potrivit prevederilor legale în vigoare, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate înapoi la CAN 2000, Strada Ion Creanga, numarul 15, Otopeni, judetul Ilfov, pe propria cheltuială, dupa ce ati agreat cu operatorul nostru toate detaliile. Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs.

Produsele vor fi expediate in forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate.
Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în 30 de zile de la momentul primirii acestei informaţii. În cazul in care nu primim aceasta informaţie banii vă vor fi returnaţi în 30 de zile din momentul preluării produselor returnate.

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită doar prin transfer bancar.
Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Dacă dumneavoastră doriți să returnați un colet trebuie sa o faceti prin intermediul unei firme de curierat, Taxa de curier vă va fi returnată, doar în următoarele condiții : dacă produsul primit este degradat, are un defect sau nu este produsul comandat de dumneavoastră. În cazul în care produsul nu satisface așteptările dumneavoastră această taxă nu vă va fi returnata.

X