0 0,00 lei
  • Cos gol

SC C.A.N. 2000 Trading SRL a produs pentru prima data in Romania , hrana pentru animale de companie. Societatea a fost infiintata in anul 1999 ca societate cu capital integral privat functionand in spatii proprii de productie si depozitare .

Compania este intr-o perpetua dezvoltare , bazandu-se pe o echipa tanara , dinamica si profesionista care este dedicata succesului intregii afaceri precum si mentinerii la cele mai inalte standarde de calitate a produselor noastre.

Produsele marca inregistrata EXTRU-CAN , TIROL CAN CAT si CICO-CICU au un excelent raport calitate-pret , retetele fiind obtinute pe baza cercetarilor stiintifice realizate pe plan intern si international in decursul a peste 40 de ani ale specialistului nostru , doctor in medicina veterinara si nutritie animala Rus Vasile.

 

  1. Produsele noastre sunt incredibil de proaspete -materia prima este preluata local in fiecare dimineata , procesata pe parcursul zilei si expediata in aceeasi sau a doua zi de la productie catre clienti ai nostri.
  2. Produsele noastre sunt naturale -nu contin coloranti si conservanti- nu este un moft ,ci o prioritate ca animalul nostru de companie sa fie sanatos si echilibrat hranit.
  3. Produsele noastre sunt certificate ISO 9001 calitate si 22000 siguranta alimentului sub marca UKAS.

Adresa : Str. Ion Creanga, Nr.15, Otopeni, judetul Ilfov

Telefon : 021 351.03.72
Fax : 021 351.03.71

X