0 0,00 lei
  • Cos gol

Postat: crossoverart Data: 12/07/2019

Extru-Can la Dogs Day Out – 20 iulie 2019, Ploiești

Event-cover-Dogs-2019

 

Locatie: Parcul Memorial Constantin Stere(Zona Plaja)

Data: 20 Iulie 2019

Interval orar: 08:30 -23:00

Eveniment:  https://www.facebook.com/events/2290559821263150/

Primul eveniment marca Zoo Stories prin care ne dorim să promovăm și să aducem un plus de imagine Adăpostului de câini Bucov . Totodata avem ca scop prevenirea abandonului și maltratării câinilor.

Celebrăm printr-un eveniment deosebit dragostea necondiționată a animalelor pentru stăpâni. Indiferent de situația financiară, indiferent de cum arăti, indiferent de ce probleme ai avea și indiferent de zilele tale mai bune sau mai puțin bune, dragostea câinelui tau față de tine este necondiționată. Dogs Day Out Picnic Edition este locul perfect unde poți sa întalnești oameni exact ca tine, care își iubesc cainele, iubesc viața și trăiesc  fiecare moment alături de câinele lor. Așteptăm publicul să se relaxeze alături de întreaga familie și blănosul  său  in Parcul Constantin Stere din Ploiești la un picnic special și o mulțime de activități

Reprezentanții Adăpostului de animale de la Ploiești-Bucov vor fi prezenți pentru discuții legate de comportamentul câinilor iar reprezentanți ai unor clinici veterinare pentru animale vor fi disponibili pentru discuții legate de sănătatea animalelor

În cadrul acestui eveniment, Extru-Can se implică 100% în ceea ce privește adopțiile câinilor, oferindu-le celor care adoptă un cățel hrana lui timp de 6 luni din ziua evenimentului.

Ce vei putea face la Dogs Dy Out?
  • cea mai funny cursă „la dublu” din România
  • târgul de adopții canine
  • un SUPER PICNIC în familie
  • ateliere creative pentru copii
  • muzică buna
  • concursuri inedite
  • târg de produse pentru intreținere,mâncare și jucării pentru animale
  • + și multe altele TBD

Experți în domeniul vor fi prezenți și vor avea o mulțime de sfaturi pentru animalul tău de companie. Publicul va avea parte de demonstrații unde va afla cele mai utile informații despre creștere, alimentație, campanii de salvare a câinilor fără stăpani și multe altele.

Dogs Day Out este unul dintre cele mai ample evenimente  organizate pentru o  comunitate canină din România. Intrarea este liberă și toată lumea este binevenită. Câinii trebuie ținuti în lesă pe tot parcursul evenimentului.

Te asteptăm alături de cei mici, în parcul Bucov (zona plajă), la un super picnic în familie și un târg de adopții special!

 

 

 

 

 

Formular comentarii

X