0 0,00 lei
  • Cos gol

POLITICA DE RETURNARE
Conform legislatiei in vigoare aveti dreptul de a returna produsele comandate din magazinul nostru in termen de 14 zile calendaristice, daca produsele in cauza au fost comandate de catre dumneavoastra, in calitate de persoana fizica.

 

Important: Toate cheltuielile aferente returnarii vor fi suportate de catre dumneavoastra iar rambursarea contravalorii produsului/elor se va face in termen de 14 zile calendaristice DOAR in cont bancar

Puteti returna orice produs achizitionat de pe magazin.can2000.ro, in termenul stipulat anterior, daca acesta indeplineste urmatoarele conditii:
Produsul va fi returnat doar daca ambalajul nu a fost deschis.
Odata cu produsul se vor returna toate documentele insotitoare asa cum au fost trimise de magazin.can2000.ro .

 

PROCEDURA DE RETURNARE
Pentru a inregistra cererea de retur va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa: marketing@can2000.ro cu:

 

Nume complet (obligatoriu):
Adresa de email (obligatoriu):
Numar de telefon:
Numarul Facturii:
Factura aferenta comenzii din care fac parte produsele pentru care se doreste returul

Produse:
Produsele din comanda daca nu este vorba de retur pentru intreaga comanda

Motivul returului: – camp facultativ
Doresc inlocuirea produselor / Doresc returnarea banilor

Intr-un interval de 2 zile lucratoare de la primirea cererii de retur, va vom contacta (telefonic sau prin e-mail) pentru va furniza informatiile necesare pentru returnarea produselor (numarul cererii de return si adresa catre care se vor returna)

 

Se vor returna produsele la adresa speficata unde acestea se vor verifica de catre personalul magazin.can2000.ro :
daca se constata ca acestea indeplinesc toate conditiile impuse mai sus atunci veti fi contactat pentru a vi se comunica detaliile finale si termenul de rambursare a valorii produselor.
In caz contrar, daca produsul/ele returnate sunt deteriorate, au semne clare de utilizare si nu pot fi vandute ca si produse noi ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre produse noi si cele deja utilizate.

In cazul in care produsul/ele sunt intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui/lor ne rezervam dreptul de a refuza returul.

 

Pentru orice alte detalii sau intrebari va stam la dispozitie la numarul de telefon 0757.031.135 sau la adresa de e-mail marketing@can2000.ro

X